Mátra-Bükk túra és a titkos doboz

Energia kilométerek a Mátrában és a Bükkben

Kihívásunk üzenete, hogy minél több kilométert és szintemelkedést gyűjtsünk össze túrázva, futva vagy kerékpározva a Mátra és a Bükk turista és az erdőtörvény figyelembevételével kerékpározásra alkalmas útjain.

A mozgásorientált program szem előtt tartja az egészségmegőrzés alapjait, továbbá az egymásiránti bizalom kötelékeinek stabilitását és távoli csapatszellemének az erősítését.

A természetben való mozgásformákat teljesítheted egyedül, családdal, kutyával, színes tollú dalos madarakkal és mindezt akár csapatban. A kiválasztott mozgásformákban nem csak a távolságot, de a leküzdött szintet is gyűjteni fogjuk. Sőt az erdőben elhelyezünk egy vándor dobozt amiben lesz valami érdekes kis dolog, a koordinátáit lentebb olvashatod. Természetesen a doboz tartalmát a megtaláló elteheti. 

A részedről megtett útvonalakat valamilyen okos eszközzel mérd meg, majd publikáld felénk. Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy a MSE oldaláról linkelhető űrlapot értelemszerűen kitöltöd, és a megfelelő területre beírod a részedről megtett távot és szintet mozgásformád szerint. Természetesen akár egyből egy link segítségével be is posztolhatod a részedről mért szakaszt.

Mi értékelünk, számolunk majd a végén büszkén megmutatjuk, hogy milyen messzire és milyen magasra értél pontosabban értünk el és fel. Mondhatjuk, akár azt is, hogy irány a Himalája de ennél biztosabban magasabbra fogunk jutni.

Természetesen, sőt akár egy kisebb túra beszámolót is tarthatsz, mert az űrlap ezt is támogatni fogja, pld hol lehet látni érdekes állatokat, virágokat, fákat, köveket vagy veszélyes lódarazsakat.

A teljesítést értékeljük, pontozzuk, és akár még egy-egy kisebb ajándékkal el is ismerjük.

A vándor doboz és annak kincse az alábbi koordinátákon található: N 47*48'02.8908" E 19*58'29.5428" 

A doboz és tartalma ismét új rejtekhelyen. Várja a megtalálóját. 

A koordináták mobiltelefonos applikációval lettek meghatározva. Pontosságáért azért nagy felelőséget nem vállalunk. Az applikáció neve "Térkép koordináták" letölthető innen. 

Ha megtaláltad a dobozt akkor vedd ki a tartalmát majd helyezd vissza a helyére. Megkérünk, hogy a empmse@gmail.com címen jelezd számunkra. Szeretnénk újra feltölteni és kihelyezni egy másik rejtekhelyre. 

Azért adunk egy kis segítséget. A fentebi képeken látható egy közmű kő. Ha azt megtalálod, akkor már nagyon közzel vagy a ládikához, ami azért kicsit el van rejtve egy fának az odvában. 

A dobozról is készítettünk egy képet. Alpesi szakosztály matrica van a közepén. 

Űrlap

Hív a Mátra vár a Bükk!

Sok sikert, és élménytúra kilométereket kívánunk!

Mátra Sportegyesület