Dry Tréning a Kömlei Károly sporttelepen

2016.10.20

Huszon valahány éve már annak, hogy felkészüléseinket az akkori "SZPARI" pályán kezdtük.... 

Huszon valahány éve már annak, hogy a téli szezonra való felkészüléseinket az akkori "SZPARI" pályán kezdtük el. 2 kör futás, 5 kör futás, 10 kör futás, Cooper teszt, gyilkos, ötszög és még sok ezer gyakorlat. Igen ez így soknak tűnik, de mint, ekkor még zöld gyümölcse a fának amit gondozni kell, a téli versenyszezonra beérik, és csilingelő elismeréssé formálódik, különböző csillogó érmek formájában.

Megérte, megéri? Hát persze!

Az őszi szárazedzéseinknek, még most is ez a jó kis Gyöngyösi pálya add otthont.

Bár az idei tréningeket az időjárás kíméletlen arca grimaszolja, talán ez első reakciónkra a szürke ég színe lehet negatív gondolatokat vált ki, de fordítsuk meg a dolgot, és nézzünk rá egy másik szemmel. Csak mi vagyunk a pályán, mert egy síelő minden időszakra fel tud készülni. Nincs tömeg. J Amíg mások csak körbe körbe futkosásra tudják kihasználni a vörös salakot, addig mi a lelátó formavilágát speciális erősítő és koordinációfejlesztő gyakorlatokkal tudjuk kihasználni. Mert a síelő kreatív! J

Na, és hogy mi volt ma?

Eső. Ettől mi azért még elég jót tréningeztünk, nem is akármilyen erősítő gyakorlatokkal. A kezdésnél még annyira nem esett az eső, gyorsan meg is lett a 4 kör bemelegítő. Ezek után a lelátó alatt folytattuk a mozgásformákat. Volt gimnasztika, lépcsőzés, nyújtás, futás. Sok mosolygós arc. Még jövő héten is itt leszünk.