Családi sportos hétvége

2017.09.04


Alpesi sí szakosztály, BDSZ, EMP

Immár második alkalommal rendeztük meg a családi sportos hétvégénket, ahol a sportos mozgásra alapozván töltöttük hasznosan az időt. A sport mellett nagyon fontos a közösségünk megtartása is, és ennek a közösségnek átkaroló szocializálódása a sport segítségével. A sport egy nagyon fontos kulcs az ésszerű gondolkodásban, az egészség megtartásban, és természetesen a megfelelő küzdelemben.

A hétvégén mindenre kiváló példát láthatunk, mely egy közös kerékpározással kezdődött, aminek a célpontja volt a Gyöngyössolymos felett található Cserkőbánya-tó. Itt, pillanatok alatt egy zseb peca versenyt rendeztünk, ahol be kell látnunk, hogy a halak megmenekültek, kivéve az egyetlen béka, ami horogra akadt ő nem. De előre jelzem, mielőtt az állatvédők fejükhöz kapnának, hogy szakszerű horog leemelés után, a felakadt békánk is tovább lubickolt a hidegvizű bányatóban.

Visszaérkezvén a teniszpályára, egy komoly, de sportszerű teniszverseny vette kezdetét. A több órás (ádáz) játékban bajnokok is születtek, akik jogosan vitték el a nap végén kiharcolt jutalmukat. A rendezvényünket a BDSZ is támogatta, és persze a fő szakácsunk, melyben egyben a szakosztály vezetőnket is tisztelhetjük (Hadzsi Sándor urat), az előbb felsoroltak, egy nagyon pompás grill ebédben részesítettek minket a nap végén.

A rendezvényről egy rövid videó összefoglaló is készült, ami az alábbi linken érhettek el: https://youtu.be/OzWvcUPCaY8 további képeket pedig itt: https://photos.app.goo.gl/sGJNDcHFYUiyAMNo1

Köszönjük, hogy velünk tartottatok.